Passie voor vakmanschap

Bedrijfsfilm

Schilderwerken Gebr. Rutten

Wat wij ook met liefde doen is de passie van een vakman weergeven op beeld. Zo spraken wij met Cor Rutten van Schilderwerken Gebr. Rutten. Een bedrijf dat is gestart door de vader en oom van Cor en dat hij nu voort zet. Het vakmanschap zit diep geworteld in de familie, schilderen is hen echt met de paplepel ingegoten. Cor praat met passie en kennis over zijn vak. Het is zo’n mooi verhaal dat het om die reden ook de basis heeft gevormd van deze bedrijfsfilm. Zijn persoonlijke verhaal neemt je mee in de geschiedenis van Schilderwerken Gebr. Rutten.

Eerst hebben wij samen met Cor gezeten om meer over zijn bedrijf te leren. In het verhaal wat hij ons vertelde kwam al snel een stukje geschiedenis en zijn persoonlijke verhaal naar voren. Door hem zelf dit verhaal te laten vertellen op beeld ondersteunt de film het verhaal, terwijl je kijkt naar het vakmanschap wat zij leveren.

Uit de creatieve sessie kwam ook duidelijk naar voren hoe zij zich onderscheiden van andere schilderbedrijven. Dit gecombineerd met zijn persoonlijke verhaal, hiermee konden wij aan de slag. We hebben op verschillende projecten gefilmd om zo het hele proces, van eerste gesprek tot eindresultaat, te kunnen laten zien. De bedrijfsfilm geeft zo duidelijk hun professionele werkwijze weer.

Interesse in een vrijblijvende kennismakingsafspraak? Let us move you!

Neem contact op