Een doeltreffende promotiefilm laten maken

Een goede promotiefilm raakt. Het moment dat je verwonderd meegaat in een bedrijfsverhaal. Het brengt vreugde, spanning of misschien inspiratie naar boven. Een goede promotiefilm ontketent emoties en komt binnen. Het zet aan tot handelen en verbindt een community. Misschien ben je vanaf dat moment fan van het merk of bedrijf wat achter de video zit. Klinkt als een goede binnenkomer bij toekomstige klanten, toch?

Movus

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm wordt ingezet om je doelgroep kennis te laten maken met een merk, product, dienst of een evenement. Je kunt het plaatsen onder reclame, al is het wel meer dan dat. 

Een promotionele video staat in lijn met het gewenste imago van je bedrijf. Het draagt de kernwaarden uit en heeft de juiste tone-of-voice, waardoor het naadloos aansluit op dát waar het bedrijf voor staat. Het is een uitgebreid visitekaartje naar de buitenwereld.

Hoe kan ik een promotiefilm laten maken?

De eerste gedachte is misschien om zelf een promotiefilm te maken. Toch wordt dit steeds meer uitbesteed aan bedrijven die zich hierin specialiseren. Anno 2021 is het steeds meer van belang om in een korte tijd de aandacht van je publiek te krijgen. Daarnaast is het ook nog de kunst om hen goed te informeren en tot handelen aan te zetten. Een promotiefilm laten maken door een specialist resulteert vaak tot een hogere engagement met je doelgroep. 

Budget is eenmalig inzetbaar en daarom wijs om effectief te gebruiken. Laat je daarom adviseren om het beste uit je promotiecampagne te halen. Bedenk hoe je film als middel inzet om een corporate boodschap te versterken.

Informatie wordt makkelijker door je doelgroep opgenomen wanneer zij door sfeer en emotie worden geraakt. Zoals Simon Sinek zei:
“People don’t buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe.”

 

De voordelen van een promotiefilm laten maken door een audiovisueel bedrijf:

  • Het bedrijfsdoel wordt omgezet naar beeld
  • Zorgt voor focus in je verhaal
  • Maakt een planning en draaiboek van de dag
  • Inventariseer de spullen die nodig zijn voor een succesvolle draaidag
  • Maakt een duidelijke duidelijke call-to-action om een kijker om te zetten naar een lead

 

Promotiefilm laten maken door Movus

Ben jij klaar om je publiek te verrassen met een unieke film dat de dienst, het product of event van jouw bedrijf vertaalt? Movus zet jouw verhaal om in een promotiefilm dat kijkers aan je merk bindt. 

Wat moet je doen?

Laat je contactgegevens achter via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om het vraagstuk te bespreken, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Wil je meer weten over onze aanpak bij het maken van een promotiefilm?

Neem dan contact op via info@movus.nl
Of bel ons op 024 845 49 27

Let us move you!