Movus, een videomarketing bureau dat video’s maakt op basis van data.

Movus, een videomarketing bureau dat zich onderscheidt door middel van storytelling en data-gedreven video content. Wij geloven dat een goede video marketingcampagne begint met een goed verhaal en dat dit verhaal nog beter wordt als we op basis van feiten en cijfers ons de inhoud van de video kunnen verstevigen. Daarom maken wij gebruik van YouTube Analytics om content te creëren die aansluit bij wat uw doelgroep echt wil zien. Dankzij deze aanpak zorgen wij ervoor dat uw video’s de aandacht trekken van de juiste mensen en hen aanzetten tot actie, ook zorgt dit voor organische groei van je YouTube kanaal. Een videomarketing bureau dat gebruik maakt van data en daarop de contentcreatie aanpast.

Hoe wij videomarketing inzetten.

Bij Movus maken we gebruik van professionele filmtechnieken om emoties te triggeren en de impact van uw boodschap te versterken. Of het nu gaat om het creëren van drama door middel van licht, of het creëren van spanning door middel van compositie, wij weten hoe we een video moeten maken die uw doelgroep aanspreekt en onthoudt. Door onze achtergrond in filmproductie en -technieken, weten wij precies hoe we de juiste sfeer kunnen creëren en emoties kunnen opwekken om uw boodschap op een effectievere manier over te brengen.

Overzicht van onze diensten

Onze diensten omvatten in het kort:

  • Videomarketing strategie: Wij werken met u samen om een plan te maken dat uw doelen en budget aansluit. We analyseren uw doelgroep, concurrenten en markttrends om een campagne te ontwikkelen die precies aansluit bij uw wensen.
  • Conceptontwikkeling: Wij helpen u bij het ontwikkelen van een concept dat zowel uw boodschap als uw doelgroep aanspreekt. Dit kan variëren van een emotionele verhaal tot een educatief tutorial video.
  • Opnames: Wij beschikken over professionele opname-apparatuur en -technieken om uw video’s van topkwaliteit te maken. 
  • Montage en post-productie: Wij zorgen ervoor dat uw video’s er professioneel uitzien en de juiste boodschap overbrengen. Dit kan variëren van een simpele montage tot een geavanceerde animatie.

Onze portfolio bevat een reeks van succesvolle projecten die we hebben uitgevoerd voor een scala van bedrijven. Van corporate video’s tot commercials, van productvideo’s tot een combinatie van video en animaties, wij hebben ervaring met het maken van allerlei soorten video’s. Onze klanten waarderen ons voor onze creativiteit, efficiëntie en kwalitatief hoogstaande werk.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 15 recensies
Voor Stichting de Waalboog heb ik MOVUS ingeschakeld om een promotievideo te maken. Erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Een volgende keer benaderen we MOVUS zeker weer!
Nicky Havelaar
Nicky Havelaar
20/01/2023
Movus heeft de bedrijfsvideo voor het Ctgb gemaakt. Het was erg prettig samenwerken met Raymond en zijn team. Het uitleggen van het werkveld van het Ctgb is niet eenvoudig. Raymond heeft heel goed geluisterd naar ons verhaal en naar onze wens. Uiteindelijk heeft hij een video geproduceerd waar de hele organisatie erg tevreden mee is. Mochten wij ooit weer een video-opdracht hebben dan is Movus de eerste die we zullen benaderen.
Jiske de Wolf
Jiske de Wolf
12/01/2023
De samenwerking met Raymond verliep super. Hij schakelt snel en communiceert open en eerlijk, dit zorgde voor een hele fijne werksfeer. Raymond is een aanpakker, zeker een aanrader!
Monique Beijer
Monique Beijer
15/11/2021
We hebben al een aantal keren samengewerkt met Raymond. Altijd een hele prettige samenwerking gehad, duidelijke communicatie en natuurlijk een prachtige film!
Roos Alink
Roos Alink
15/11/2021
Great people to work with. We did a probono project together for Alzheimer SOCKs. Everyone was delighted with the end result and the speedy delivery. Nothing but love, we are extremely thankful!
Daan Berbers
Daan Berbers
04/03/2020
The team is reliable, diligent, friendly and delivers results. During our collaboration they supported us tremendously in the process and organization. They showed experience and where very capable of dealing with different stakeholders involved and with both highly and less experienced actors.Most importantly they delivered on time!
Bob
Bob
04/03/2020
Veel flexibiliteit en creativiteit, fijne communicatie en video’s van goeie kwaliteit. Super om mee samen te werken.
Nadine Otten
Nadine Otten
04/03/2020
Vincent Carvalho Mota
Vincent Carvalho Mota
02/03/2020
Chantal Gubler
Chantal Gubler
02/03/2020
Great experience which exceeded many exectations. Creative professionals who are comitted to get the job done.
Harm V
Harm V
02/03/2020

Videocontent voor YouTube

Daarnaast bieden wij ook een YouTube-optimalisatie service aan. Dit houdt in dat wij jouw video’s optimaliseren voor de Youtube zoekmachine resultaten en helpen bij het verhogen van de zichtbaarheid en het verkeer naar jouw kanaal. Hierdoor kunnen wij gerichter uw doelgroep bereiken en uw ROI verhogen. Zo maak je daadwerkelijk impact met je video.
Ook als het doel is om juist een organische groei te creëren voor je Youtube kanaal kunnen wij dit als dienst in combinatie met video jullie hierin adviseren.

Nu weet je hoe Movus zich onderscheidt als een videomarketing bureau dus nu is het tijd om actie te ondernemen.
Laten we samen jullie doelen bereiken en een succesvolle campagne opzetten. 

 

Neem vandaag nog contact op

Stuur een mail naar info@movus.nl of klik op de button