Jij dat zijn wij

Ctgb

ctgb 3 2

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) had een ambitieus doel: ze wilden meer zichtbaarheid creëren voor hun organisatie en duidelijkheid scheppen over wat ze precies doen. Veel mensen denken dat het Ctgb ook zelf onderzoek doet, maar in werkelijkheid beoordelen en toelaten zij als gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig zijn voor mens, dier en milieu volgens de regels.

[web_stories title=”true” excerpt=”false” author=”true” date=”false” archive_link=”true” archive_link_label=”” circle_size=”150″ sharp_corners=”false” image_alignment=”left” number_of_columns=”1″ number_of_stories=”1″ order=”DESC” orderby=”post_title” view=”grid” /]

 

Zie hieronder de eindvideo die wij hebben gemaakt.

 

Om dit doel te bereiken, heeft het Ctgb Movus ingeschakeld voor de ontwikkeling van een vacaturevideo. Movus heeft samen met een externe partij een creatieve sessie gehouden met de klant, waarbij zij gebruik hebben gemaakt van het Golden Circle van Simon Sinek. Hieruit is een concept en script ontstaan dat aansloot bij de organisatie en haar waarden.

 

Op basis van dit script en concept is er een storyboard ontwikkeld, zodat de klant een beeld kreeg van de film. Door gebruik te maken van een kleurenpalette, is er in de opnames gelet op belichting en kleur, zodat er een uniforme look ontstond. De opnames waren verspreid over meerdere dagen, maar door efficiënt te plannen en nauw samen te werken, is het gelukt om alles in een snel tempo op te nemen.

In de montage is zorgvuldig gewerkt aan de montage en aan de kleuren zodat het één mooi geheel werd. Het eindresultaat is een prachtige vacaturevideo die goed laat zien wat het Ctgb is en wat je kunt verwachten van een organisatie als de hun. De klant gaf het volgende als feedback: Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de professionele begeleiding en advies die wij hebben ontvangen.

 

Ook een vacaturevideo laten maken die laat zien waar jouw organisatie voor staat?
Laten we samen aan de slag gaan!

 

 

    Interesse in een vrijblijvende kennismakingsafspraak? Let us move you!

    Neem contact op