Wij zoeken jou

Recruitment Video

Entrea Lindenhout

Je zet je met liefde en passie in voor het welzijn van kinderen. Je bent flexibel en creatief. En nooit uitgeleerd. Dit zijn de waardes en karaktereigenschappen die Entrea Lindenhout graag ziet bij de mensen binnen de organisatie, ongeacht welke functie je bekleedt.

Entrea Lindenhout is een organisatie die (pleeg)gezinnen en kinderen helpt. De problematieken waar zij bij helpen lopen uiteen van problemen in pleeggezinnen tot gedragsproblemen bij kinderen. Zij wilden graag een recruitment video die het stoffige imago zou doorbreken en meer mensen zou trekken om bij hun te komen werken.

Tijdens de creatieve sessie in samenwerking met een gedragswetenschapper en de organisatie werd duidelijk welke overlappende normen en waarden medewerkers binnen Entrea Lindenhout hebben. Een overlap in normen en waarden is logisch, omdat men met een reden bij deze organisatie werkt. Het was aan ons de taak om een concept neer te zetten die een jonge groep aanspreekt die specifieke waarden en karaktereigenschappen hebben ongeacht de functie.

Daarom maakten wij een recruitment video die krachtige mensen toont in hun dagelijkse leven. Al deze personen vertonen een bepaalde eigenschap die bij Entrea past. De voice-over spreekt je persoonlijk aan om de kijker bij het verhaal te betrekken.

Interesse in een vrijblijvende kennismakingsafspraak? Let us move you!

Neem contact op