Knowledge is no longer for the few

Brand video

Boxplay – brand video

Boxplay is een bedrijf dat gevestigd is in Engeland. Boxplay is een leerplatform die je op een innovatie manier je vaardigheden helpt ontwikkelen voor zowel op professioneel, persoonlijk of zakelijk gebied.
Zij geloven dat iedereen dezelfde mogelijkheden moeten hebben om de juiste vaardigheden te ontwikkelen om succesvol in het leven te worden.

Movus werd benaderd met de vraag of wij konden helpen met de montage. Het bijzondere aan dit project was, is dat alle beelden stock zijn, oftewel niet zelf geschoten.
Dat maakt het project uniek omdat je niet wilt dat de film niet als dertien in een dozijn aanvoelen maar toch zijn eigen karakter kan behouden.

Voordat we samen aan het project konden beginnen hadden wij meerdere meetings gehad om te laten zien wat zij voor ogen hadden en of ik het project vond passen bij mij.
Na het horen van hun plannen was het vrij snel duidelijk dat het een project was die bij Movus past. Er waren meerdere personen bij betrokken dus er werd veel heen en weer overlegd.

Uiteindelijk hebben wij een film kunnen neerzetten die de boodschap over laat komen zoals wij dat voor ogen hadden. Een boodschap die niet gefocust op hun product maar wat zij willen bereiken voor de kijker.
Een mooi boodschap die iedereen zou moeten raken.

Interesse in een vrijblijvende kennismakingsafspraak? Let us move you!

Neem contact op