Alzheimer Socks

Alzheimer Socks

In de strijd tegen Alzheimer dragen wij heel graag ons steentje bij. Alzheimer Socks namelijk! Zoals de naam al impliceert verkoopt de stichting Alzheimer Socks sokken om zo meer awareness te creëren én geld in te zamelen voor het onderzoek naar deze ziekte. Vlak voor de kerst wilden zij de verkoop nog even een extra boost geven door middel van een film.

In het thema ‘The Spirit of Christmas’ hebben wij deze film samen gemaakt met o.a. BNer en acteur Frits Lambrechts. Alzheimer is natuurlijk een hele nare ziekte, maar dat was niet de sfeer die we wilden neerzetten. Er zijn namelijk voldoende goede doelen die de ‘fear tactic’ gebruiken en voornamelijk zielige beelden laten zien.

Terwijl de gedragswetenschap ons juist vertelt dat we gedrag voornamelijk kunnen veranderen door een positieve benadering. We willen juist mensen motiveren om de sokken te kopen en mensen met Alzheimer juist niet te vergeten in deze tijden.

De film is online gedeeld via verschillende social media kanalen, waaronder het Facebook kanaal van SBS6. Dankzij de brede inzet en de warme boodschap van de film is deze ruim 35.000 keer bekeken en is de verkoop van de sokken flink gestegen. En ja naast het belangeloos produceren van deze film hebben wij natuurlijk zelf ook een paar sokken gekocht!

Interesse in een vrijblijvende kennismakingsafspraak? Let us move you!

Neem contact op