Streven naar perfectie

KeenSystems

KeenSystems

De liefde voor techniek binnen dit bedrijf is groot. ‘Een technisch uitgekiende telecomoplossing’ staat er groot op hun website. KeenSystems is een bedrijf dat streeft naar precisie, perfectie. En ze hebben dienstverlening heel hoog in het vaandel staan. Een klein bedrijf met korte lijnen en grote ambities. Welke ze ook waar maken, want hun klanten zijn laaiend enthousiast.

KeenSystems groeit in een rap tempo. Bij deze ontwikkelingen hoorde natuurlijk ook een professionele bedrijfsfilm. Hiermee wilden KeenSystems en wij overbrengen wat voor een bedrijf het is. En dan bedoelen wij niet in de letterlijke zin, maar wat maakt KeenSystems nou KeenSystems. Wat maakt hun oplossingen en bijbehorende dienstverlening zo onderscheidend van andere telecombedrijven.

Persoonlijke en down-to-earth gesprekken met het personeel waren de basis van deze bedrijfsfilm. Tijdens de opening van het nieuwe pand, wat een prachtige locatie is voor deze film, ging de film in première. Het werd vol enthousiasme ontvangen! Het was ook heel mooi om te zien dat het personeel ook heel trots is op het resultaat. Want dit is precies het toffe bedrijf waar zij voor werken.

Interesse in een vrijblijvende kennismakingsafspraak? Let us move you!

Neem contact op